.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ЗАМРЗНАТО ТЕСТО И СЛАТКИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
banner
Слика од АППЕТИССИМО ПОГАЧИЦИ СО ШУНКА И КАШКАВАЛ 480Г

АППЕТИССИМО ПОГАЧИЦИ СО ШУНКА И КАШКАВАЛ 480Г

96 ден
Слика од АПЕТИСИМО ПОГАЦИСИ МИНИ СО ЗДЕНКА И ШУНКА

АПЕТИСИМО ПОГАЦИСИ МИНИ СО ЗДЕНКА И ШУНКА

209 ден
Слика од АППЕТИССИМО ТЕСТО ЗА ПИЦА 4*110Г

АППЕТИССИМО ТЕСТО ЗА ПИЦА 4*110Г

72 ден
Слика од АПЕТИСИМО ПОГАЧИЦИ МИНИ СО ПИЦА ФИЛ ЗАМРЗНАТИ 1КГ

АПЕТИСИМО ПОГАЧИЦИ МИНИ СО ПИЦА ФИЛ ЗАМРЗНАТИ 1КГ

209 ден
Слика од АПЕТИСИМО ПОГАЧИЦИ МИНИ СО ВИРШЛА ЗАМРЗНАТИ 1КГ

АПЕТИСИМО ПОГАЧИЦИ МИНИ СО ВИРШЛА ЗАМРЗНАТИ 1КГ

209 ден
Слика од АПЕТИСИМО ПИЦА ТЕСТО 2/1

АПЕТИСИМО ПИЦА ТЕСТО 2/1

53 ден
Слика од АПЕТИСИМО ЃЕВРЕК БИО СМРЗНАТ 5/1

АПЕТИСИМО ЃЕВРЕК БИО СМРЗНАТ 5/1

79 ден
Слика од ЦЕРМАТ ПАНЕТИ СО СПАНАЌ 850Г

ЦЕРМАТ ПАНЕТИ СО СПАНАЌ 850Г

179 ден
Слика од ЦЕРМАТ ПАНЕТИ СО СУСАМ 850Г

ЦЕРМАТ ПАНЕТИ СО СУСАМ 850Г

179 ден
Слика од ФРИКОМ ТЕСТО ЗА ПИЦА 200Г

ФРИКОМ ТЕСТО ЗА ПИЦА 200Г

25 ден
Слика од АПЕТИСИМО ОХРИДСКИ ЃЕВРЕК СМРЗНАТ 5/1

АПЕТИСИМО ОХРИДСКИ ЃЕВРЕК СМРЗНАТ 5/1

15 Поени
75 ден 65 ден
Слика од ЛИЛИ ФУД ПИРОШКИ СО ЧАЈНА ЗАМРЗНАТИ 400Г

ЛИЛИ ФУД ПИРОШКИ СО ЧАЈНА ЗАМРЗНАТИ 400Г

99 ден
Слика од ЛИЛИ ФУД ПИРОШКИ СО СИРЕЊЕ И СПАНАЌ ЗАМРЗНАТИ 400Г

ЛИЛИ ФУД ПИРОШКИ СО СИРЕЊЕ И СПАНАЌ ЗАМРЗНАТИ 400Г

99 ден
Слика од ЛИЛИ ФУД ПАСТРМАЈЛИЈА ПИЛЕШКА ЗАМРЗНАТА 340Г

ЛИЛИ ФУД ПАСТРМАЈЛИЈА ПИЛЕШКА ЗАМРЗНАТА 340Г

105 ден
Слика од ПАНЕТИ ТЕСТО ЗА ПИЦА 2/1 360Г

ПАНЕТИ ТЕСТО ЗА ПИЦА 2/1 360Г

68 ден