.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ГОТОВИ ЈАДЕЊА

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Слика од МЕГЛЕ БАГЕТ СО ЛУК И ПУТЕР 160Г

МЕГЛЕ БАГЕТ СО ЛУК И ПУТЕР 160Г

85 ден
Слика од МЕГЛЕ БАГЕТ СО ЗАЧИНСКИ ПУТЕР 160Г

МЕГЛЕ БАГЕТ СО ЗАЧИНСКИ ПУТЕР 160Г

85 ден
Слика од ВЕГЕ САЛАТА ФРАНЦУСКА 400Г

ВЕГЕ САЛАТА ФРАНЦУСКА 400Г

115 ден
Слика од ЛЕ ГУРМЕ КОМПОТ ОД КАЈСИЈА 250ГР

ЛЕ ГУРМЕ КОМПОТ ОД КАЈСИЈА 250ГР

65 ден
Слика од ЛЕ ГУРМЕ ЦРВЕН ГРАВ ВО ДОМАТЕН СОС 400ГР

ЛЕ ГУРМЕ ЦРВЕН ГРАВ ВО ДОМАТЕН СОС 400ГР

99 ден
Слика од ЛЕ ГУРМЕ КОМПОТ ОД ГРОЗЈЕ 250ГР

ЛЕ ГУРМЕ КОМПОТ ОД ГРОЗЈЕ 250ГР

65 ден
Слика од ЛЕ ГУРМЕ СУПА ОД ЛЕЌА И КИНОА 250ГР

ЛЕ ГУРМЕ СУПА ОД ЛЕЌА И КИНОА 250ГР

65 ден
Слика од ЛЕ ГУРМЕ КОМПОТ ОД МЕШАНО ОВОШЈЕ 250 ГР

ЛЕ ГУРМЕ КОМПОТ ОД МЕШАНО ОВОШЈЕ 250 ГР

65 ден
Слика од ЛЕ ГУРМЕ ЦРВЕН ГРАВ ВО МЕКСИКАНСКИ СОС 400ГР

ЛЕ ГУРМЕ ЦРВЕН ГРАВ ВО МЕКСИКАНСКИ СОС 400ГР

99 ден
Слика од ЛЕКЕР ГОВЕДСКО МЕСО ЗА ДОНЕР ПЕЧЕНО 200Г

ЛЕКЕР ГОВЕДСКО МЕСО ЗА ДОНЕР ПЕЧЕНО 200Г

159 ден
Слика од ЛЕКЕР ПИЛЕШКО МЕСО ЗА ГИРО ПЕЧЕНО 200Г

ЛЕКЕР ПИЛЕШКО МЕСО ЗА ГИРО ПЕЧЕНО 200Г

135 ден
Слика од ЛЕГУРМЕ ОБАРЕН НАУТ 700 ГР

ЛЕГУРМЕ ОБАРЕН НАУТ 700 ГР

69 ден
Слика од ЛЕГУРМЕ ПИЛАВ ОД БУЛГУР СО НАУТ 250ГР

ЛЕГУРМЕ ПИЛАВ ОД БУЛГУР СО НАУТ 250ГР

89 ден
Слика од ЛЕ ГУРМЕ ПИЛАВ ОД БУЛГУР СО ЛЕЌА 250ГР

ЛЕ ГУРМЕ ПИЛАВ ОД БУЛГУР СО ЛЕЌА 250ГР

89 ден
Слика од ЛЕГУРМЕ ПИЛАВ ОД БУЛГУР СО ПЕЧУРКИ 250ГР

ЛЕГУРМЕ ПИЛАВ ОД БУЛГУР СО ПЕЧУРКИ 250ГР

89 ден