.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ДЕСЕРТИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Слика од КИНДЕР ЧОКОФРЕШ 41.6Г

КИНДЕР ЧОКОФРЕШ 41.6Г

57 ден
Слика од КИНДЕР МАКСИ КИНГ 36.3Г

КИНДЕР МАКСИ КИНГ 36.3Г

42 ден
Слика од КИНДЕР МИЛЧ ШНИТ 29.3Г

КИНДЕР МИЛЧ ШНИТ 29.3Г

27 ден
Слика од КРЕМОРЕ ДАБЛ ЧОКО ДЕСЕРТ 190Г

КРЕМОРЕ ДАБЛ ЧОКО ДЕСЕРТ 190Г

44 ден
Слика од БЛОНДИНА ЕКЛЕРИ 450Г

БЛОНДИНА ЕКЛЕРИ 450Г

95 ден
Слика од САНДЕЈ ТУЛУМБА 500Г

САНДЕЈ ТУЛУМБА 500Г

165 ден
Слика од САНДЕЈ БАКЛАВА ФСТАК ПУТЕР 500Г

САНДЕЈ БАКЛАВА ФСТАК ПУТЕР 500Г

259 ден
Слика од САНДЕЈ БАКЛАВА ТРАДИЦИОНАЛНА 500Г

САНДЕЈ БАКЛАВА ТРАДИЦИОНАЛНА 500Г

189 ден
Слика од САНДЕЈ БАКЛАВА ОРЕВ ПУТЕР 500Г

САНДЕЈ БАКЛАВА ОРЕВ ПУТЕР 500Г

259 ден
Слика од САНДЕЈ ПИВАРКИ 350Г

САНДЕЈ ПИВАРКИ 350Г

149 ден
Слика од САНДЕЈ СИТНИ КОЛАЧИ МЕШАНИ 500Г

САНДЕЈ СИТНИ КОЛАЧИ МЕШАНИ 500Г

40 Поени
235 ден 209 ден