.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ЗАМРЗНАТА РИБА И МЕСО

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
banner
Слика од ЦЕКИН ПИЛЕШКИ ЏИГЕР СМРЗНАР СО СРЦЕ ВО ТАЦНА 500Г

ЦЕКИН ПИЛЕШКИ ЏИГЕР СМРЗНАР СО СРЦЕ ВО ТАЦНА 500Г

102 ден
Слика од ПЕРУТНИНА ПИЛЕ СИТНО ЗАМРЗНАТО КГ

ПЕРУТНИНА ПИЛЕ СИТНО ЗАМРЗНАТО КГ

265 ден
Слика од ПЕРУТНИНА ПИЛЕ ЗАМРЗНАТО 1.6КГ-1.75КГ

ПЕРУТНИНА ПИЛЕ ЗАМРЗНАТО 1.6КГ-1.75КГ

252 ден
Слика од ВИЧУНАИ РИБИНИ СТАПЧИЊА ПАНИРАНИ 400Г

ВИЧУНАИ РИБИНИ СТАПЧИЊА ПАНИРАНИ 400Г

105 ден
Слика од ЦЕКИН ПИЛЕШКО ФИЛЕ ЗАМРЗНАТО КГ

ЦЕКИН ПИЛЕШКО ФИЛЕ ЗАМРЗНАТО КГ

509 ден
Слика од ЦЕКИН ПИЛЕ ГРИЛ ЗАМРЗНАТО КГ

ЦЕКИН ПИЛЕ ГРИЛ ЗАМРЗНАТО КГ

40 Поени
289 ден 259 ден
Слика од ЦЕКИН ПИЛЕ ЗАМРЗНАТО ГРИЛ TАЦНА КГ

ЦЕКИН ПИЛЕ ЗАМРЗНАТО ГРИЛ TАЦНА КГ

289 ден
Слика од ДЕЛИСИМО ОСЛИЌ КГ

ДЕЛИСИМО ОСЛИЌ КГ

225 ден
Слика од ДЕЛИСИМО КРАТОК БАТАК 1КГ

ДЕЛИСИМО КРАТОК БАТАК 1КГ

155 ден
Слика од ДОУХ ПИЛЕШКИ ПРСТИ 500Г

ДОУХ ПИЛЕШКИ ПРСТИ 500Г

25 Поени
168 ден 155 ден
Слика од ДОУХ МИСИРКИН КОРДОН БЛУ 400ГР

ДОУХ МИСИРКИН КОРДОН БЛУ 400ГР

199 ден
Слика од ВИЦИ РИБИНИ ПРСТИ 22% 250Г

ВИЦИ РИБИНИ ПРСТИ 22% 250Г

72 ден
Слика од ФРИКОМ СТАПЧИЊА ОД БАКАЛАР ЗАМРЗНАТИ ПАНИРАНИ 300Г

ФРИКОМ СТАПЧИЊА ОД БАКАЛАР ЗАМРЗНАТИ ПАНИРАНИ 300Г

99 ден
Слика од ФРИКОМ ЛОСОС ФИЛЕТИ 400Г

ФРИКОМ ЛОСОС ФИЛЕТИ 400Г

375 ден
Слика од ЦЕКИН ПИЛЕШКО ФИЛЕ ЗАМРЗНАТО 600Г

ЦЕКИН ПИЛЕШКО ФИЛЕ ЗАМРЗНАТО 600Г

369 ден