.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ЗАМРЗНАТО ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Слика од ФРИКОМ БАЛКАНСКА МЕШАВИНА МП 1/22 450Г

ФРИКОМ БАЛКАНСКА МЕШАВИНА МП 1/22 450Г

59 ден
Слика од ЧАПЕ ФУНГИ БОРОВИНКА ШУМСКА ЗАМРЗНАТА 200Г

ЧАПЕ ФУНГИ БОРОВИНКА ШУМСКА ЗАМРЗНАТА 200Г

135 ден
Слика од ФРИКОМ КЕСТЕН ПИРЕ 135Г

ФРИКОМ КЕСТЕН ПИРЕ 135Г

50 ден
Слика од ФРИКОМ ПЧЕНКА 450Г

ФРИКОМ ПЧЕНКА 450Г

65 ден
Слика од ФАНТАЗИ ПОМФРИТ ЗАМРЗНАТ 2.5КГ

ФАНТАЗИ ПОМФРИТ ЗАМРЗНАТ 2.5КГ

255 ден
Слика од ФРИКОМ - МЕКСИКАНСКА МЕШАВИНА 450Г

ФРИКОМ - МЕКСИКАНСКА МЕШАВИНА 450Г

72 ден
Слика од ФРИКОМ БРОКОЛА ЗАМРЗНАТА 450Г

ФРИКОМ БРОКОЛА ЗАМРЗНАТА 450Г

89 ден
Слика од ФРИКОМ ПРОКЕЉ ЗАМРЗНАТ 450Г

ФРИКОМ ПРОКЕЉ ЗАМРЗНАТ 450Г

99 ден
Слика од ФРИКОМ ВИШНА ЗАМРЗНАТА 400Г

ФРИКОМ ВИШНА ЗАМРЗНАТА 400Г

145 ден
Слика од ФРИКОМ КИНОА МЕШАВИНА ЗАМРЗНАТА  400Г

ФРИКОМ КИНОА МЕШАВИНА ЗАМРЗНАТА 400Г

159 ден
Слика од ФРИКОМ ЗЛАТНА МЕШАВИНА ЗАМРЗНАТА 450Г

ФРИКОМ ЗЛАТНА МЕШАВИНА ЗАМРЗНАТА 450Г

65 ден
Слика од ФРИКОМ БОРАНИЈА ЗЕЛЕНА 450Г

ФРИКОМ БОРАНИЈА ЗЕЛЕНА 450Г

65 ден
Слика од ФРИКОМ ПОМФРИТ ЗАМРЗНАТ 1КГ

ФРИКОМ ПОМФРИТ ЗАМРЗНАТ 1КГ

115 ден
Слика од ФРИКОМ МИКС ЦРВЕНО ОВОШЈЕ ЗАМРЗНАТО 400Г

ФРИКОМ МИКС ЦРВЕНО ОВОШЈЕ ЗАМРЗНАТО 400Г

145 ден
Слика од ФРИКОМ ЦАРСКА МЕШАВИНА 450Г

ФРИКОМ ЦАРСКА МЕШАВИНА 450Г

89 ден