.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

КРОАСАНИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
banner
Слика од 4У КРОАСАН КАКАО ФАМИЛИЈАРНО 5X42Г

4У КРОАСАН КАКАО ФАМИЛИЈАРНО 5X42Г

79 ден
Слика од 4У КРОАСАН ВАНИЛА ФАМИЛИЈАРНО 5X42Г

4У КРОАСАН ВАНИЛА ФАМИЛИЈАРНО 5X42Г

79 ден
Слика од 4У КРОАСАН ЛЕШНИК 120ГР

4У КРОАСАН ЛЕШНИК 120ГР

35 ден
Слика од 4У КРОАСАН ЧОКОЛАДО 120ГР

4У КРОАСАН ЧОКОЛАДО 120ГР

35 ден
Слика од 7 ДЕЈС КРОАСАН КАКАО 150 ГР

7 ДЕЈС КРОАСАН КАКАО 150 ГР

52 ден
Слика од 7 ДЕЈС КРОАСАН ЛЕШНИК КРЕМ И БИСКВИТИ 80Г

7 ДЕЈС КРОАСАН ЛЕШНИК КРЕМ И БИСКВИТИ 80Г

34 ден
Слика од 7 ДЕЈС КРОАСАН МАКС ЧОКОЛАДНИ ПАРЧИЊА 70 ГР

7 ДЕЈС КРОАСАН МАКС ЧОКОЛАДНИ ПАРЧИЊА 70 ГР

34 ден
Слика од 7 ДЕЈС КРОАСАН МАКС КАКАО 80Г

7 ДЕЈС КРОАСАН МАКС КАКАО 80Г

34 ден
Слика од 7 ДЕЈС КРОАСАН МИДИ КАКАО 40Г

7 ДЕЈС КРОАСАН МИДИ КАКАО 40Г

16 ден
Слика од 7 ДЕЈС КРОАСАН ДВОЈНО КАКАО И ВАНИЛА 80 ГР

7 ДЕЈС КРОАСАН ДВОЈНО КАКАО И ВАНИЛА 80 ГР

34 ден
Слика од 7 ДЕЈС КРОАСАН МИНИ ДВОЈНО КАКАО И ВАНИЛА 60 ГР

7 ДЕЈС КРОАСАН МИНИ ДВОЈНО КАКАО И ВАНИЛА 60 ГР

34 ден
Слика од 7 ДЕЈС КРОАСАН СУПЕР МАКС КАКАО ВАНИЛА 110Г

7 ДЕЈС КРОАСАН СУПЕР МАКС КАКАО ВАНИЛА 110Г

39 ден
Слика од 7 ДЕЈС КРОАСАН ЛЕШНИК 80 ГР

7 ДЕЈС КРОАСАН ЛЕШНИК 80 ГР

34 ден
Слика од 7 ДЕЈС КРОАСАН МИНИ КРОАСАН КАКАО 60 ГР

7 ДЕЈС КРОАСАН МИНИ КРОАСАН КАКАО 60 ГР

34 ден
Слика од 7 ДЕЈС КРОАСАН МИНИ МИЛ ФЕЈ ВАНИЛА 185ГР

7 ДЕЈС КРОАСАН МИНИ МИЛ ФЕЈ ВАНИЛА 185ГР

15 Поени
94 ден 82 ден