.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

МЛЕЧНИ ДЕСЕРТИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Слика од РОБИ ДЕСЕРТ 4 ЈУ 100Г

РОБИ ДЕСЕРТ 4 ЈУ 100Г

25 ден
Слика од ЕРМАН ПУДИНГ ЧОКО ПРОТЕИН 200Г

ЕРМАН ПУДИНГ ЧОКО ПРОТЕИН 200Г

60 ден 55 ден
Слика од ЕРМАН ПРОТЕИНСКИ ЈОГУРТ МАЛИНА/ПОРТОКАЛ 200Г

ЕРМАН ПРОТЕИНСКИ ЈОГУРТ МАЛИНА/ПОРТОКАЛ 200Г

89 ден 79 ден
Слика од ЕРМАН ПУДИНГ ВАНИЛА ПРОТЕИН 200Г

ЕРМАН ПУДИНГ ВАНИЛА ПРОТЕИН 200Г

60 ден 55 ден
Слика од КИНДЕР ЧОКОФРЕШ 41.6Г

КИНДЕР ЧОКОФРЕШ 41.6Г

10 Поени
57 ден 49 ден
Слика од КИНДЕР МАКСИ КИНГ 30x36.3Г

КИНДЕР МАКСИ КИНГ 30x36.3Г

42 ден
Слика од КИНДЕР МИЛЧ ШНИТ 29.3Г

КИНДЕР МИЛЧ ШНИТ 29.3Г

27 ден 19 ден
Слика од ЛАКТЕЛ КРЕМ ДЕСЕРТ ЧОКОЛАДА 125Г

ЛАКТЕЛ КРЕМ ДЕСЕРТ ЧОКОЛАДА 125Г

22 ден
Слика од ЛИЕГИТИС ДЕСЕРТ ЧОКОЛАДO 175Г

ЛИЕГИТИС ДЕСЕРТ ЧОКОЛАДO 175Г

19 ден
Слика од ЛИЕГИТИС ДЕСЕРТ ВАНИЛА 175Г

ЛИЕГИТИС ДЕСЕРТ ВАНИЛА 175Г

19 ден
Слика од ВИНДИЈА ПУДИНГ ЧОКОЛАДО 125Г

ВИНДИЈА ПУДИНГ ЧОКОЛАДО 125Г

20 ден
Слика од ВИНДИЈА ПУДИНГ ВАНИЛА 125Г

ВИНДИЈА ПУДИНГ ВАНИЛА 125Г

20 ден
Слика од МОНТЕ ДЕСЕРТ ЧОКО МАКСИ 100Г

МОНТЕ ДЕСЕРТ ЧОКО МАКСИ 100Г

39 ден
Слика од МОНТЕ ДЕСЕРТ ЧОКОЛАДО 150Г

МОНТЕ ДЕСЕРТ ЧОКОЛАДО 150Г

55 ден
Слика од МОНТЕ ПУТЕР КОЛАЧИЊА КРЦКАВИ 125Г

МОНТЕ ПУТЕР КОЛАЧИЊА КРЦКАВИ 125Г

46 ден