.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

СУПИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Слика од БИЗИМ КРЕМ СУПА СО ЗЕЛЕНЧУК 65Г

БИЗИМ КРЕМ СУПА СО ЗЕЛЕНЧУК 65Г

25 ден
Слика од БИЗИМ СУПА ЕЗОГЕЛИН 80Г

БИЗИМ СУПА ЕЗОГЕЛИН 80Г

25 ден
Слика од ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ПИЛЕШКА 18Г

ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ПИЛЕШКА 18Г

27 ден
Слика од ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ОД ДОМАТИ СО МОЦАРЕЛА 23Г

ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ОД ДОМАТИ СО МОЦАРЕЛА 23Г

27 ден
Слика од ФИНИ МИНИ СУПА ОД ЗЕЛЕНЧУК СО ТЕСТЕНИНИ 18Г

ФИНИ МИНИ СУПА ОД ЗЕЛЕНЧУК СО ТЕСТЕНИНИ 18Г

27 ден
Слика од МАГИ КОЦКА ГОВЕДСКА 120 ГР

МАГИ КОЦКА ГОВЕДСКА 120 ГР

77 ден
Слика од МАГИ КОЦКА ГОВЕДСКА 60 ГР

МАГИ КОЦКА ГОВЕДСКА 60 ГР

42 ден
Слика од МАГИ КОЦКА ПИЛЕШКА 80Г

МАГИ КОЦКА ПИЛЕШКА 80Г

59 ден
Слика од МАГИ СУПА БИСТРА ПИЛЕШКА 50Г

МАГИ СУПА БИСТРА ПИЛЕШКА 50Г

5 Поени
28 ден 25 ден
Слика од МАГИ СУПА КРЕМ БРОКУЛА 52 ГР

МАГИ СУПА КРЕМ БРОКУЛА 52 ГР

48 ден
Слика од МАГИ СУПА ПИЛЕШКА СО МЕСНИ КНЕДЛИ 39 ГР

МАГИ СУПА ПИЛЕШКА СО МЕСНИ КНЕДЛИ 39 ГР

45 ден
Слика од МАГИ СУПА АЛПСКА 47Г

МАГИ СУПА АЛПСКА 47Г

39 ден
Слика од МАГИ СУПА ГОВЕДСКА 37Г

МАГИ СУПА ГОВЕДСКА 37Г

5 Поени
28 ден 25 ден
Слика од МАГИ СУПА СО ГРИЗ КНЕДЛИ 52Г

МАГИ СУПА СО ГРИЗ КНЕДЛИ 52Г

39 ден
Слика од МАГИ СУПА ШВАЈЦАРСКА 57Г

МАГИ СУПА ШВАЈЦАРСКА 57Г

39 ден