.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ЧОКОЛАДИ И ЧОКОЛАДНИ БАРОВИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Филтрирајте по атрибути
Слика од 7 ДЕЈС КЕЈК БАР КАКАО 5Х32Г

7 ДЕЈС КЕЈК БАР КАКАО 5Х32Г

59 ден
Слика од 7 ДЕЈС КЕЈК БАР ВАНИЛА 5Х32Г

7 ДЕЈС КЕЈК БАР ВАНИЛА 5Х32Г

59 ден
Слика од АФТЕР ЕЈТ КЛАСИК 200 ГР

АФТЕР ЕЈТ КЛАСИК 200 ГР

50 Поени
219 ден 189 ден
Слика од АФТЕР ЕЈТ КЛАСИК 400 ГР

АФТЕР ЕЈТ КЛАСИК 400 ГР

402 ден
Слика од АЛБЕНИ 56 ГР

АЛБЕНИ 56 ГР

25 ден
Слика од АЛБЕНИ ТАНЕ ТАНЕ 67 ГР

АЛБЕНИ ТАНЕ ТАНЕ 67 ГР

45 ден
Слика од ЕВРОПА ЧОКОЛАДА АНА ТЕМНО СО БАДЕМИ 150Г

ЕВРОПА ЧОКОЛАДА АНА ТЕМНО СО БАДЕМИ 150Г

20 Поени
115 ден 99 ден
Слика од АНТИОКСИДАНС БАР СО ЧОКО ПРЕЛИВ 180 ГР

АНТИОКСИДАНС БАР СО ЧОКО ПРЕЛИВ 180 ГР

89 ден
Слика од АТЛАНТИС БОНБОЊЕРА 230 ГР

АТЛАНТИС БОНБОЊЕРА 230 ГР

180 ден
Слика од АТЛАНТИС БОНБОЊЕРА ДАРК 200Г

АТЛАНТИС БОНБОЊЕРА ДАРК 200Г

133 ден
Слика од АТЛАНТИС БОНБОЊЕРА ОРИГИНАЛ 200Г

АТЛАНТИС БОНБОЊЕРА ОРИГИНАЛ 200Г

133 ден 119 ден
Слика од КРАШ БАЈАДЕРА 200 ГР

КРАШ БАЈАДЕРА 200 ГР

292 ден
Слика од КРАШ БАЈАДЕРА ЌЕСА 150 ГР

КРАШ БАЈАДЕРА ЌЕСА 150 ГР

202 ден
Слика од БАМБИ ПЛАЗМА КЕКС ДИЕТ 150Г

БАМБИ ПЛАЗМА КЕКС ДИЕТ 150Г

62 ден
Слика од БЕЛВИТА МЕКИ КОЛАЧИЊА СО ЧОКОЛАДНИ ПАРЧИЊА 250Г

БЕЛВИТА МЕКИ КОЛАЧИЊА СО ЧОКОЛАДНИ ПАРЧИЊА 250Г

112 ден